Expo4Kids Logo

“Grown-ups never understand anything by themselves, and it is tiresome for children to be always and forever explaining things to them”

― Antoine de Saint-Exupéry

Expo4Kids е събитие, чийто идея и формат са създадени с много любов и съобразителност. Вдъхновени от невинното, но в същото време изпълнено с непонятна за нас мъдрост дете и впечатлени от искреността, наивността и добротата му, с които прави първите си стъпки в живота,  екипа ни се зае да подготви събитие, което да поднесе освен полезна информация за родителите, така и забавни и атрактивни занимания за децата. Под формата на игри и работилнички децата разбират детайли за света, забавляват се, танцуват, щуреят на воля.

Мисията ни е да показваме новото, полезното и забавното, а целта ни е всеки да си тръгва доволен и приятно изненадан.

Подкрепяйки малкия бизнес в България наравно с големия, ние даваме една арена на възможностите,  чрез която  младите фирми, предлагащи услуги и продукти за деца, да имат шанса да се покажат и преставят пред една голяма и таргетирана аудитория.

Expo4Kids е формат, който не престава да се развива. След всяко издание ние имаме нови идеи, които с помоща на децата и родителите развиваме и успяваме да сбъднем. Всяко издание на събитието е крачка към по- доброто разбиране на българския родител, а всяка благодарна усмивка на тръгване ни стимула да го направим още по-интересно и успешно следващия път. За нас това един съвместен проект, който без децата и родителите няма да бъде възможен.

cайт: www.n-sdesign.com/expo4kids/