Честит 8-ми март, мили мами! Пожелаваме ви да сте здрави, усмихнати и щастливи. Нека прекрасните ви малчугани растат спокойни и румени и да ви радват с всяка своя детинска постъпка :) А на онези от вас, скъпи дами, на които тепърва им предстои да тръгнат по пътя на майчинството, пожелаваме да сте силни и храбри и да вярвате в себе си :) Ще се справите, обещаваме!

На всички вас подаряваме следващото адски хубаво видео, което, сигурни сме, ще ви разчуства максимално, а може би ще ви накара и да се замислите. Може би.

Клипът е дело на тайландска компания за дамско бельо, рекламен е, а основното му послание е, че всяка жена е хубава – нещо, в което брандът искрено вярва.

Най-интересното е, че късометражната лента е базирана на действителен случай, което я прави още по-вълнуваща. Още по-силна :) Без повече приказки, заповядайте:

Какъв е изводът ли? „Истинската“ майка може да е твоя, но може и да не е :) При всички случаи обаче, тя е жената, която е готова да жертва себе си, собствените си мечти, желания и щастие за… детето си. Именно любовта, нежността и себеотдадеността са тези, които я правят красива. Много красива. Които я правят майка :)

Нали?