Хич не ни интересува какво сте правили миналото или това лято – ваша си работа :) Вълнува ни обаче как ще го завършите. Или нека ви попитаме направо: как бихте оползотворили последните летни дни?

В случай, че се затруднявате с отговора (макар че се съмняваме да е така), нека набързо ви дадем няколко свежи предложения по темата:

Цопнете се като за последно. В океана, в морето, в басейна /закрит, открит, какъвто ви харесва/. Може би ще уцелите перфектната температура на водата, а може и да ви е леко хладно. Важното все пак е, че ще поплувате и, че ще усетите онази освежаваща тръпка, която само водните приключения носят.

морско дъно

А докато сте покрай вълните, защо не порибарствате? Ако сте късметлии, на въдицата ви ще се закачи златната рибка, затова профилактично си припомнете най-съкровените желания :)

въдица

Макар и с няколко градуса по-малко, настоящият сезон все още е супер подходящ за консумация на бира – в умерени количества, разбира се. Не забравяйте също, че пенливото пиво върви прекрасно с малка пържена рибка (и с голяма също), както и с качествени футболни емоции. Причинете си ги в изобилие.

бира

Циганското лято е супер и за къмпингуване, не се съмнявайте. В палатката сега вероятно ще е по-студено, но вие знаете как да стопляте помещенията и душите си, сигурни сме.

къмпинг

А, и не пропускайте удоволствието да станете късно и да изпиете най-„дългото“ кафе на света (нека продължи до вечерта). Споделете кафената емоция с любим човек, по-хубаво е.

кафе

Съвсем за финал, хапнете сладолед :) Кратко и ясно!

Е, кажете ни, де, как възнамерявате да приключите с това лято и какви емоции ви донесе то?