Независимо от различните причини, всички сте единодушни по въпроса, че лятото е един супер вдъхновяващ сезон. Ясно е защо: мирише на плажно олио, овкусено е с морска сол и цаца, а настоящото даже е и футболно. Какво му трябва повече на човек!

В този ред на позитивни мисли, искаме от сърце да ви благодарим, че се включихте в нашата лятна игра. Без да се маем повече, обявяваме имената на хората, които ще си грабнат три чудесни гривнички.

Печелившите са:

Silvia Todorova: Лятото ме вдъхновява с жегата и палещите лъчи на слънцето през деня и с дългите прохладни вечери, с песните на щурците и крякащите жаби вечер, с прекрасните вечерни залези, с обсипаното със звезди лятно небе, с вечерния бриз по морето и дъха на водорасли…

Стела Билчева: Лятото ме вдъхновява с топлите слънчеви лъчи, горещия пясък, шума от разбиващите се в краката ми вълни… С нощните разходки по плажа, ръка за ръка с любимия човек, с лунната светлина, огряваща водната повърхност… С времето за коктейли с приятелки и шопинг тур по магазините, дълги летни дни и все нови и нови възможности …

Velina: Лятото ме вдъхновява със слънчеви приключения, усмихнати лица, шарени дрешки и с дъх на свобода!

За да получите наградите си, пишете бързо на m.ruseva@moyatden.bg.

Не сме забравили обаче, че обещахме да публикуваме коментарите, които, лично на нас, са ни подействали най-вдъхновяващо. Ето ги и тях:

Магдалена Хаджиева:

Лятото ме вдъхновява с безвремието, с пъстротата на дните и богатството от аромати. Най-вълнуващото лятно изживяване е летният дъжд – очакван като истинска любов и внезапен като неочаквана целувка! Пожелавам ви невероятни и вълнуващи преживявания!

Канелия Божинова:

Лятото ме вдъхновява с неповторимата целувка на слънцето, полъха на вятъра в косите на любимия, шепота на цветята за най-сините дни, за най-цветния лунапарк от чувства и усещания…

Веска Ненова:

Лятото ме вдъхновява с приключенски дух!

Диана Иванова:

Лятото ме вдъхновява с чудесните си цветове, свежия мирис на предстоящи приключения и бъдещи спомени. Лятото е най-топлият сезон, защото през него имаме възможност да раздаваме повече щастие на околните.

Петя Цанкова:

Лятото ме вдъхновява с аромата на зелената трева, с дъха и полъха на морския бриз, с безкрайната синева на небесната шир и с усещането за много и незабравими летни приключения.

Е, не ни остава друго, освен да ви пожелаем – изживейте го! Вашето лято. :)