Хей, честит Свети Валентин, скъпи cultуристчета! Обичайте на макс и не само днес, защото едва ли има по-хубава емоция от тази. А ако още не знаете с какъв подарък да изненадате половинката си на 14- февруари, ние сме насреща, за да ви предложим добра идея. Познавате ни – няма да ви навираме под носа скъпи парфюми или луксозна козметика. По-скоро ще ви накараме да изработите нещичко с ръцете си :) Както винаги.  Нещо бързо, лесно и адски симпатично, разбира се! Какво ще кажете за няколко супер романтични отбeлязки за книги?

Като тези, например:

хендмейд от филц

За да си ги направите, ще ви трябва един (или повече зависимост от бройката отбелязки) лист филц – в какъвто цвят предпочитате. Отрежете малки триъгълничета от двата му края  и ги оформете в каквато си искате форма – сърце, лисичка, жабка. Вие решавате!

филц

 

После съединете триъгълничетата и ги зашийте с обикновен конец или такъв за бродерия, като оставите едната им страна свободна. Украсете произведението си с подръчните материали, с които разполагате. Готово.

Получените сладки отбелязки за книги са изключително пристрастяващи за направа. Веднъж реализирате ли ги, ще ви се иска да изработвате още, и още, и още. Освен всичко друго, можете да бъдете сигурни, че с тях всеки четящ ще се чувства комфортно и на правилната страница ;)

Подарявайте, четете и обичайте с отворени души. А ако искате да ви замеряме с още добри хендмейд идеи, посещавайте ни по-често. Приемаме и хрумвания от ваша страна, ще ги публикуваме с удоволствие.