Ку-ку! Имаме си победители ;)

Както обявихме в условията на играта, единият беше избран чрез томбола. След съвестно джуркане, изтеглихме името на Зорница Христова, която обожава аромата на прясно изпечен селски хляб и мекиците на баба (ном-ном!).

победител от играта

А след съвместното ни гласуване посочихме другия печеливш – това е Ma6a Ka6a/free mind, коментара на която задължително трябва да прочетете :)) Двете щастливки си заслужиха симпатични торбички с лавандула. Молим ви, пишете на info@tochkiraieta.com или във фен-страницата на Точки и райета, за да уточним получаването на наградите :)

Разбира се, безкрайно благодарим на всички, които се включиха в играта ни, и им пожелаваме никога да не забравят онези толкова истински и страхотни аромати на детството. Подушим ли ги, отново сме там – в страната на безгрижието и вселите игри, нали?

 ***

Помниш ли неустоимия аромат на супер вкусните гозби на баба, заради които беше готов да удвоиш размера на дънките си за едно денонощие? А уханието на дървесина, с което се сдобиваше при всеки по-дълъг престой в къщичката на дърво, построена от цялата приятелска дружина? Ами миризмата на мокра пръст, в която ровеше надълго и нашироко в пясъчника, за да строиш кули и замъци за измислени и не чак толкова измислени герои? И, о, да – онзи мирис на трева и цветя, който изпълваше веселите дни от лятната ваканция…

Едно е ясно – детството мирише хубаво. Затова Cultro и Точки и райета те приканват да си спомниш за всичките му аромати като се включиш в съвместната ни игра.

Ето как:

  1. Най-напред, харесай фен-страниците на Cultro и Точки и райета във фейсбук.
  2. След това с едно изречение, като коментар под тази статия, сподели с нас кои са най-любимите ти аромати от детството.

В играта може да се включи всеки, който някога е бил дете или все още се чувства такова ;)

Двама от вас ще наградим с ароматни торбички от лавандула, любезно осигурени от чудните ни приятели от Точки и райета.

Единия от печелившите ще изберем с томбола, а другия ще си го посочим след компетентно съвместно обсъждане. Ще обявим победителите във фейсбук следващия понеделник, затова следи внимателно. А за тези, които нямат профил в социалната мрежа, ще публикуваме имената на щастливците като допълнение към тази статия.

Играта започва днес (19-ти октомври), а „линията за коментари“ ще бъде затворена в петък в полунощ, за да спазим приказния елемент. Иначе казано, имате точно 5 дни, за да подушите детството отново, възползвайте се! А в понеделник двама щастливци ще си грабнат от нас още един нов аромат, който да допълнят към колекцията си от спомени.

Хайде, да играем!