Бас хващаме, че сте чували неведнъж нежния ѝ хит „You Will Never Know„, който, след появата си, за нула време разби музикалните класации по цял свят. Но Nadia Mladjao, по-известна с псевдонима Imany („вяра“ – в буквален превод от суахили), има и много други хубави парчета. Именно с едно такова ще ви поздравим след малко, но преди това, нека кажем няколко думи и за самата изпълнителка…

Коя е тя?

Imany е родом от Франция, а музикалният стил, в който се изявява, е соул – нежен, мелодичен, проникновен ритъм, който покорява от раз.

Интересното е, че красивата певица не винаги се е занимавала с музика. В младежката си възраст е била атлет и се е състезавала в олимпийската дисциплина „висок скок“. Известно време сериозно се изявява и като модел.

По-късно заминава за САЩ, където остава за около шест години, а когато се завръща в родината си, окончателно се посвещава на музикална кариера. Това става през 2008-ма година.

Първият ѝ и засега – единствен, албум „The Shape of a Broken Heart“ излиза през 2011-та, съдържа 12 песни, написани на английски език. Тавата се приема изключително успешно от всички. Не е случайно, че албумът придобива платинен статут във Франция и Гърция, а в Полша три пъти е обявяван за такъв.

Към днешна дата, Nadia Mladjao пътува много и пее в различни държави по цял свят. Концертите ѝ събират милиони фенове, а името ѝ все по-успешно се налага на световната музикална сцена.

Оставяме ви да се уверите в таланта на очарователната дама и ви поздравяваме по случай настъпилата пролет с едно от най-любимите ни нейни парчета – „Slow Down“ :)

Съветът ни: може и да е работен ден, ама намалете скоростта, карайте я по-леко :)) Има толкова хубави неща, на които можете да се зарадвате днес!

Очаквайте да ви заливаме с още свежа музика :)