Лятото още не е свършило, мили cultуристчета. За всеобща радост, то обеща да остане още малко. Затова използвайте всяка добра възможност, за му се порадвате максимално.

Ако пък случайно се озовете в Созопол в следващите няколко дни и не знаете къде да отседнете, нека ви дадем едно добро предложение. Заповядайте в къща за гости „Афродита”!

Намира се в Стария град, на улица река Мур №2 и, уверяваме ви, е едно наистина чудесно място за почивка.

Къща Афродита - стар Созопол

Мини хотелчето разполага с две големи стаи: просторна спалня и всекидневана с удобен кухненски кът. И двете помещения са обзаведени с вкус и с фокус към най-малкия детайл. Интериорът е свеж и функционален, с идея да създаде приятна и уютна атмосфера.

Кухненският кът пък е добре оборудван и предлага идеални условия за кулинарни приключения. С прости думи, тук може да готвите с размах.

Къщата има прекрасен изглед към морето, а през романтичните  прозорци на всекидневната могат да бъдат наблюдавани  красиви и незабравими изгреви и залези, лодки и семейства делфини.

Вилата може да приюти четирима човека, а при нужда и повече (максимум 6). Разположена е на една ръка разстояние от плажа и е в сърцето на стария Созопол.

Може да се насладите на изключителната атмосфера на града, в който сякаш времето е спряло. Прекрасно място за романтични двойки, младоженци и хора, които искат да освежат връзката си :)

Повече информация за цените и възможностите за настаняване ще откриете на официалния й сайт.

Е, ние вече мислено пътуваме към Созопол. Вие как възнамерявате да оползотворите последните по-топли дни на тази година?

И да ви признаем – старият Созопол е невероятен  през есента и зимата! Опитайте!

И тъй като сте наши читатели, ще получите 5% отстъпка от цената на нощувка, ако кажете, че сте научили за къща „Афродита” от Cultro.eu

 

Изглед от прозорец - Созопол

Къща Созопол спалня

Къща Афродита - кухня