Като предполагате, вече сме в трепетно очакване на танцовия фестивал Groove Masters, който ще се проведе през септември в Стара Загора. Дотогава не ни остава нищо друго, освен да се надъхваме с още танци, макар и не хип-хоп.

Добрата новина е, че в рамките на следващите три дни – 24-ти, 25-ти, 26-ти август, японската денс група MuDa ще поддържа танцувалното ни настроение. Формацията ще се качи на сцената на One More Kino още утре и ще ни предложи качествени танцови емоции, както и солидна доза зрелище.

Може би ще е малко преувеличено, ако наречем MuDa феномен, но, така или иначе, групата наистина е уникална и заслужава адмирациите ни. Създадена е през 2010-та от няколко соло артисти, всеки от които вихрещ се в различен жанр.

Използвайки палитра от изразни средства, същите сътворяват истинско визуално изкуство, в което няма как да не се влюбите от пръв поглед. Спектакълът „Rites of circulation“ е част от дните на японската култура и се провежда под патронажа на Посолството на Япония и Република България.

И още една хубава вест: японското приключение за душата е безплатно! Заповядайте да му се насладим заедно :)