Cultro  е он-лайн медия за култура, пътувания, интересни явления от света на изкуството. Идеята за създаването й се ражда  преди повече от две години, като част от работата по проект с подобна насоченост.

Темите, които ще откриете в сайта са разнообразни и са ориентирани към читатели, с подчертан интерес в областта на визуалното изкуство, музиката, литературата и безстрашните приключения за душата.

Материалите са изцяло с авторско съдържание, със стремеж да бъдат максимално коректни в поднасянето на информация и отразяват личното мнение на отбор надъхани млади творци. Освен това, текстовете са допълнително овкусени с щипка свеж хумор и са заредени с оптимизъм и вяра в светлото бъдеще на културата.

Предимството на Cultro e, че предлага възможност на потребителите на сайта да споделят собствениите си вдъхновения в специална за целта категория. Крайно любопитна е и рубриката за пътуване, в която ще откриете актуална и полезна информация за любимите си дестинации.

Читател ни е всеки, който се чувства горд собственик на неизчерпаема творческа енергия. Привестваме идеите му и му пожелаваме попътен вятър в осъществяването им.