Много, много обичаме да ви срещаме с млади таланти, все още не твърде познати на българската публика, но с потенциал да станат именно такива. Защото имат хъс, защото имат желание и най-важното: въпреки трудностите, не се отказват да следват призванието си.

Такава е и днешната ни героиня – Виктория Грозданова. Вики пее от малка и го прави наистина добре. Преследва музикалната сцена смело и сърцато и е въпрос на време да я превземе, имайте ни думата.

Срещаме ви с младата дама, за да ви разкаже самата тя малко повече за себе си, а и за да ви попее, разбира се :)

***

Здравей, Вики! Казвай бързо: кога и как за първи път попадна в плен на музиката?

Здравейте! Занимавам се с музика от ученическите си години, от 2-ри клас. Бях част от училищния хор. Пяла съм по училищни концерти и именно тогава бяха моите първи стъпки в музиката!

Доколкото ни е известно, ти си участвала в доста музикални конкурси, а от последния имаш добра новина, похвали ни се :) 

Да. Участвала съм в много музикални конкурси. На последния, на който се явих, спечелих награда-заснемане на видеоклип. Песента вече е записана, македонска е. Очакваме дата за снимките и дано скоро да Ви зарадваме и с готов клип.

]

Само народната музика ли те влече или имаш и други жанрови предпочитания?

Принципно, пея всякаква музика, но народната е в сърцето ми, има някаква магия в нея. Искам да се развивам във всякакви стилове, но мисля да заложа повече на народната музика.

Какви са твоите наблюдения: добро място за развитие на млади творци ли е страната ни?

Определено мисля, че България не е добро място за развитие в която и да е сфера, не само в музикалната. Много е трудно, необходими са много средства и човек зад гърба, който да ти помага и да те насочва в правилната посока. Но аз мисля, че с труд и постоянство, рано или късно, всичко се постига.

Какви грижи полагаш за гласа и таланта си, за да са винаги в тип-топ форма :)

Ако трябва да бъда честна, не полагам никакви грижи за гласа си, досега не съм имала проблеми с него, но мисля, че трябва да започна да го пазя, защото ми е много важен.

За какво мечтаеш?

Мечтая за това да се реализирам сериозно в сферата на музиката, да се занимавам професионално с нея, защото тя е много важна за мен.

Би ли се развивала кариерно някъде навън, в чужбина?

Да, бих се развивала и в чужбина, но мисля, че трябва да поработя малко тук, да  се усъвършенствам още малко, да направя хубави песни, хората да ме опознаят и след това може да опитам и извън пределите на България.

Пожелай нещо на читателите ни, молим те!

Пожелавам на читателите Ви да бъдат живи и здрави, да продължават да четат сайта Ви, защото там могат да намерят информация за музика, кино, театър, книги и всякакъв вид изкуство. А на Вас благодаря,че давате възможност на младите таланти да се покажат, да се изявят и хората да научат за тях!